med Västerbottenost, spisknäcke och kokt ägg
Med citron- o oreganogräddsås, rostad blomkål och broccoli, saltwokade pumpafrön, nattbakad tomat, samt ugnsbakad potatis cherie med vitlök och örter
Med pepparrot och gräslök, sikrom och picklade lingon, på kavring samt fänkålsallad
Med rotfruktspytt, äppel-rosmarinsås, dragonolja och krossad potatis med schallottenlök och citrus
Med inkokta björnbär, hasselnöt-kardemummacrunch
Med dill, citron och sikrom på dinkelbröd
Med basilikavélouté, brytbönor och gulbetor med citron och kallpressad rapsolja, picklad rödlök och kokt potatis med brynt smör och flingsalt
Med hallongélé, rostade mandlar, citrussallad och mandelkaka
Med svartpeppar-ruccolamousse, tryffel- och citronkräm, friterad kapris & krasse
Apelsinpenslag Havsabborre med grillad zuccini, aubergine och paprika med vitlök och olivolja, Kalamataoliver, Tapenade och sötpotatisrouille, grillad Pommes Fondant
På fransk chokladkaka med mangoconcassé med chili, röda bärcoulis, marängsmulor
Ceviche på Havsabborre och kräftor med tomat, lime, koriander och agua-chili, citrus-avocadocrème
Med mörk vinbär- Merlotsås, svamp-rotfruktsauté, picklade vinbär, palsternackpuré, potatiskaka med brynt smör och Västerbottenost
Med lemoncurdmousse, italiensk maräng och hallonsås
Tartar på lenrimmad lax och gravade pilgrimsmusslor, lime, melon och confiterad silverlök, forellrom och svart tryffel-citronemulsion, algcoleslaw
Med gräslök-chardonnaysås, stekt ostronskivling, humlebrässerad svartrot, kokt färskpotatis med dill och flingsalt
Klassisk italiensk dessert i glas Mascarponekräm med savoiardikex i espresso, kakao och marsalavin.
Med sallad på rimmad gurka, rättika, wakame och morot, sojamajonnäs och mangoketchup
Med rödvinsreduktion, haricots verts och confiterad morot och sotad schallottenlök, potatisgratin med vitlök och dijon
KRAFT: lagrad Gruyère, Fourme d’Ambert och Manchego, portvinskokt fikonmarmelad och tunnt spisknäcke
Med friterad skocka, rostad rotselleripuré och algkaviar
Vegetariskt
Med grillad gulbeta och zuccini, nattbakade körsbärstomater, basilikaaïoli och timjanrostad potatis Cherie
Vegetariskt
Amarettocrème med inkokta björnbär, hasselnöt-kardemummacrunch
Vegetariskt
Med surdesgrutonger, sojabönor och friterad tofu piri-piri
Veganskt
Med vitlök, örter och olivolja, Polenta-Parmasockel med sticklök, brytbönor, pak choi och confiterad morot, balsamsky med kanel och ingefära
Veganskt
Med hallongélé, rostade mandlar, citrussallad och mandelkaka
Vegetariskt
Med morotshoummos, saltrostade frön, friterad kål och lime
Veganskt
Med grön ärtmousse, salsa på svarta-, soja- och vita bönor med koriander och chili, svartrot och rostade frön samt vegansk chilimajonnäs, röd linstabboulèh
Veganskt
Med mörk chokladmousse och exotisk salsa, jordgubssirap
Veganskt
Med chèvre-& basilikacrème och tapenade på crostini
Med mousse på kallrökt lax och pepparrot
Med tapenade, nattbakad körsbärstomat och persilja
Med dill och senap på pumpernickel
På toast med hängd gräddfil och rödlök
Veganskt
Med honung Tiby gård, rostade pumpa-solrosfrön och fikon
Vegetariskt
Med algkaviar och citronzest
Veganskt
Med dillcitron-philadelphia, morot och purjo med lökolja
Amarettocrème med inkokta björnbär, hasselnöt-kardemummacrunch
Vegetariskt
Med Mozzarella och Grana Padano
Med dijonette
Med lime-persiljeemulsion, sauterade pumpafrön och salladskål med olivolja och honung
Med örter, picklad rödlök, sockerärtor och kapris
Med pepparrot, citron och färskost, fänkålslaw
Med knapriga kavringsmulor, gräslök, kokt ägg och forellrom
Med romansallad och Levainkrutonger
Med dill, citronzest och sikrom i kopp
I citronette med saltrostade solros-pumpafrön
Med dijon, purjolök och sockerärtor
Med gazpachosallad och krutonger
Med cornichoner och kapris
Med olivolja och lime
Med ruccola och bakade tomate
Med Kalamataoliver och färska örter
Bulghursallad med mynta, granatäpple, citrus, tomat och lök
Med basilikamarinerad mozzarella med grillade tomater
Med citronrimmad gurka och fänkål
Med sojaemulsion, noriaska och picklad rättika
Med granskottolja, Västerbottenost, inlagda havtorn och grönkål
Hjort lågtempererad i ugn, brynt med szechuanpeppar, svart vinbärvinaigrette
Med vildsvamp och ruccola, vitlök och timjan
På stekt stekt lingonbröd, päronmarmelad och nötkross
Blandade blad med örter och äppelcidervinaigrette
Vinkokta blåmusslor med örter o vitlök
Med sikrom
Med balsamglaze och nattbakad tomat. Béarnaiserippel
Med lime, forellrom och svart tryffel citronemulsion, algcoleslaw
Smör och Levainbröd
Med honung och rostade nötter & frön
Kräftor och handskalade räkor med wasabi och kimchikål i kopp
Med pepparrot
Blandad sallad, grönsaker, rapsolja, olivolja, vinäger, senap, salt, peppar
Med picklade lingon och gräslök på kavring
Med pepparrot
Med tomat, lök, mango, koriander, chili och lime
Med pepparrot
Blandad sallad, grönsaker, rapsolja, olivolja, vinäger, senap, salt, peppar
Med basilika och kapris, rödlök och sockerärtor
Med dill och sikrom
Från Bönan
Med pepparrot
Blandad sallad, grönsaker, rapsolja, olivolja, vinäger, senap, salt, peppar
Med rostade pinjefrön
Med citronette, bakade rotfrukter och purjolök
Med citronmarinerad gurka och fänkål, forellrom
Med wasabi
Med wakame, picklad morot och mangoketchup
Blandad sallad, grönsaker, rapsolja, olivolja, vinäger, senap, salt, peppar
Toppad med färskost på sotad vårlöksbädd
Och sparris och ruccolavinägrett
I tryffel-citrusmajonnäs på smörstekt brioche
Med lime och olivolja
Med rostade frön och friterad kål på grillad bakpotatisskiva
Med balsamglaze och nattbakad plommontomat. Béarnaiserippel
Med picklade rotfrukter, friterade rotfrukter och gräslök
Menypriserna inkluderar mat, dukning och servering.
Ja, vi kan skräddarsy en meny baserat på dina önskemål och budget. Vi tar också hänsyn till eventuella kostbegränsningar och allergier.
Ja, vi erbjuder menyer ör alla typer av evenemang, inklusive privata fester, bröllop, företagsfester, mässor och konferenser.
Ja, vi har erfarenhet av att hantera olika kostbegränsningar och vi erbjuder flera olika alternativ för att tillfredställa dessa behov.
Viktigt att man i god tid ger oss en lista med namngivna kostönskemål. Vi går igenom er lista och tar hänsyn till vilka som är relevanta för ert event.
Ja, vi erbjuder olika alternativ för dryck, inklusive alkohol. Vi kan också ordna bartenders om det önskas.
OBS ingen dryck får medtagas och all dryck måste konsumeras inomhus eller på hyrd angiven plats.
Vi rekommenderar att du bokar lokal så snart du känner dig säker på att du vill ha ditt evenemang hos oss. Vissa säsonger är mer populära och bokas tidigare av kunder.
Vi har ett brett utbud av maträtter, allt från klassiska favoriter till mer trendiga alternativ. Vi kan skräddarsy en meny baserat på dina önskemål.
Ja, för er bokning så bör man nå 15000:- med mat o dryck utöver hyran.
För att öppna en extrabar så har vi omsättningskrav på 10 000:- per bar/bartender.
En bokning görs genom att kontakta oss antingen via telefon eller mail och be oss notera er för ett datum. Vi skickar då en faktura till er adress på halva hyresbeloppet. När den är betald så är er bokning klar. Ni kan ångra er 1 månad från faktureringstillfället för att få tillbaka er inbetalning såvida det är längre än 3 mån kvar till ert bokade datum.
Har du frågor eller funderingar kring ditt nästa evenemang tveka inte med att kontakta oss.
Vi kan hjälpa dig med allt från start till städ.